Home                 Restaurant                 Menukaart                 Desserts                 Foto's                Wijnen                Dimitra                Contact  


 

Geachte liefhebber van de gastronomie,

Grieks Restaurant Dimitra is een heus begrip in Woerden en omstreken. Het restaurant dat haar deuren 23 jaar geleden opende in het Woerdense stadshart wordt gekenmerkt door een uitstekende keuken, vriendelijk en uiterst bekwaam bedieningspersoneel evenals een ervaren keukenstaf.

Een indicatie dat het restaurant een aansprekende rol speelt binnen de Woerdense horecagelegenheden is het aantal vaste gasten dat elke week het restaurant bezoeken erop vertrouwend dat ze wederom niet teleurgesteld zullen worden. Zowel culinair evenals op het gebied van gezelligheid. Om zowel onze vaste gasten alsmede onze nieuwere bezoekers niet te hoeven teleurstellen is het wenselijk om vrijdag, zaterdag en zondag te reserveren om zo gegarandeerd te zijn van een tafel.

De inrichting van het restaurant is op deze manier ontworpen dat aan alle verschillende wensen voldaan kan worden. Zowel mensen die op zoek zijn naar privacy alsmede grote groepen die uitgebreid willen dineren in een grote ruimte komen in ons restaurant tot hun recht. Tevens is er aandacht besteed aan onze kleine bezoekers. De aanwezigheid van een speelhoek zal een bezoek aan ons restaurant ook voor hun plezierig maken.

Bezoekers die eerder kennis hebben gemaakt met de Griekse keuken maar ook bezoekers die we snel hopen mogen te verwelkomen kunnen we gerust stellen met het feit dat al onze ingrediënten die we voor het bereiden van het eten gebruiken van Griekse bodem komen en dat wij daaraan een grote aandacht willen en moeten schenken. Ons doel is om u een onvergetelijke Griekse avond te bezorgen en dat kan alleen gegarandeerd worden met een Griekse ambiance en natuurlijk met puur, vers Grieks eten.

We hopen u dan ook snel te morgen verwelkomen in ons klein stukje Griekenland middenin het Woerdense stadshart. Graag laten wij u uw mooie herinneringen aan Griekenland herbeleven of overtuigen wij u juist een bezoek te brengen aan het land dat door de goden is verkozen.